Lt   |   En   |   Ru

Galerijoje - paroda „Laisvesni už vėją“

     


    FOTOGALERIJA


    Apie galeriją


    Tauragės fotografijos istorija


    Klubas


    Nuorodos

Prisijunk prie mūsų Facebook'e

Penktadienio pavakarę Tauragės miesto pilies kiemelyje griaudėjo motociklų varikliai. Fotografijos galerijoje pirmą kartą atidaryta paroda apie kitokį gyvenimo stilių mėgstančius žmones – baikerius.

 

Plieniniais žirgais į pilies kiemelį atriedėjo apie dvi dešimtis ratuotų, odiniais drabužiais vilkinčių baikerių. Dauguma jų – Tauragės ir Raseinių bendro klubo „Twins Forever“ (dvyniai amžiams) klubo nariai. Paroda sudomino ir kai kuriuos miesto verslininkus. Jie su savo antrosiomis pusėmis taip pat atvažiavo motociklais.

 

Parodą pristatęs galerijos vadovas Romualdas Vaitkus pasidžiaugė, kad fotografų klubo „Fotojūra“ nario Renaldo Malycho idėją įamžinti baikerių sezono atidarymą pavyko įgyvendinti. Gegužės 27 dieną „Karpynėje“ (Raseinių r.) vykusią baikerių sezono atidarymo šventę fotografavo Romualdas Vaitkus, Vaidotas Bičkus ir Eugenijus Kavaliauskas. Sigitas Kancevyčiaus ir Renaldas Malychas parodai pristatė nuotraukas iš ankstesnių baikerių švenčių.

 

Ilgametis kultūros darbuotojas Jonas Liorančas pasidžiaugė parodos „Laisvesni už vėją“ sumanymu. Jo teigimu, ne tik baikeriai, bet ir fotografai, įamžinę šventines akimirkas, yra laisvesni už vėją, nes jų – visur pilna.

 

Apvažiavę keletą garbės ratų aplink pilies kiemelį ir baikeriai, ir visi susirinkusieji buvo pakviesti apžiūrėti parodą.

 

„Tauragės kurjerio“ inform. 

 

 

 

    Klubo nariai

   

    Ingrida Mockutė - Pocienė

    Greta Medelienė

    Sigita Flaksienė

    Benjaminas Pocius

    Eugenijus Kavaliauskas

    Sigitas Kancevyčius

    Remigijus Remeikis

    Rolandas Žalgevičius

    Romualdas Vaitkus

    Renaldas Malychas

    Vaidas Bičkus

    Vytautas Butkus

Tauragės fotografų klubas, 2006


E-solution: Eruditas team