Lt   |   En   |   Ru

Fotoklubo paroda „Žmonės“ Gargžduose

     


    FOTOGALERIJA


    Apie galeriją


    Tauragės fotografijos istorija


    Klubas


    Nuorodos

Prisijunk prie mūsų Facebook'e

 

      Praeitą penktadienį Tauragės fotografų klubo „Fotojūra“ nariai Vytautas Butkus, Vaidotas Bartkus, Vaidas Bičkus, Eugenijus Kavaliauskas, Sigitas Kancevyčius, Renaldas Malychas, Kęstutis Macijauskas, Kęstutis Milašius ir šio klubo vadovas Romualdas Vaitkus pristatė teminę parodą „Laikas sustoti“.

      - Parodos pavadinimas nereiškia, kad mes jau sustosime ir nieko nedarysime, - sako R. Vaitkus, - anaiptol, turime daug planų ateičiai, kvietimų rengti parodas, leisti leidinius. Šia paroda, teigiame, kad laikas sustoti ir pažvelgti į žmogų, kuris yra kartu su mumis, kuris yra neišsemiamas kūrybos objektas.

      Tauragiškių paroda pristatyta Gargždų krašto muziejuje, kuris šių metų gruodžio 22 dieną švęs savo vienerių metų gyvavimo gimtadienį.

      Iš devyneto autorių į parodos atidarymą nuvykę tik trejetas – R. Vaitkus, S. Kancevyčius ir K. Milašius sakė buvo patenkinti šauniu priėmimu, profesionaliu darbu pateikimu, bei dovanomis, kurias gavo iš kolegų gargždiškių fotoklubo narių bei jo pirmininko, buvusio Gargždų rajono savivaldybės mero Ričardo Vaitiekūno bei Lietuvos fotomenininkų sąjungos Klaipėdos skyriaus ir fotomenininko Algimanto Kalvaičio.

      Šiandien Tauragės fotografų veikla mūsų miestą garsina ne tik šalyje, bet ir užsienyje, o kiekviena jų atidaryta paroda, tai ryškus pėdsakas mūsų krašto kultūros gyvenime.

 

 

 

 

 

    Klubo nariai

   

    Ingrida Mockutė - Pocienė

    Greta Medelienė

    Sigita Flaksienė

    Benjaminas Pocius

    Eugenijus Kavaliauskas

    Sigitas Kancevyčius

    Remigijus Remeikis

    Rolandas Žalgevičius

    Romualdas Vaitkus

    Renaldas Malychas

    Vaidas Bičkus

    Vytautas Butkus

Tauragės fotografų klubas, 2006


E-solution: Eruditas team