Lt   |   En   |   Ru

Sigito Kancevyčiaus kūryba pristatyta Raseiniuose

     


    FOTOGALERIJA


    Apie galeriją


    Tauragės fotografijos istorija


    Klubas


    Nuorodos

Prisijunk prie mūsų Facebook'e

      Valandą vykusioje atidarymo ceremonijoje autorių sveikino Raseinių jaunieji muzikantai, vietos fotografai, kultūros ir meno žmonės bei Raseinių rajono savivaldybės mero pavaduotoja Gitana Rašimienė, Raseinių rajono kultūros centro direktorius Alfredas Brauklys.

      Tauragės rajono savivaldybės administracijos vardu pasveikinti autorių atvyko Kultūros ir sporto centro vedėjas Zenonas Komskis. Klubo „Fotojūra“ vardu Sigitą sveikino jo kolegos fotomenininkai Romualdas Vaitkus, Renaldas Malychas ir Remigijus Remeikis.

      - Sigitas ne tik talentingas fotografas, literatas ir teatralas, bet ir kulinaras, - įteikdamas virtuvinį puodą pilną daržovių sakė „Fotojūros“ vadovas R. Vaitkus.

      - Nesistebiu kolegų palaikymu ir šmaikštumu, nes mes puikiai susigyvenę ir džiaugiamės vieni kitų darbais, - sakė Sigitas, - tačiau negalėjau atsistebėti Raseinių kultūros darbuotojų dėmesiu ir kūrybiškumu. Esu surengęs nemažai savo, dalyvavęs daugybėje bendrų parodų, tačiau tai ką patyriau Raseiniuose, reta išimtis. Šio miesto kultūros darbuotojus prisiminsiu ilgai.  

 

    Klubo nariai

   

    Ingrida Mockutė - Pocienė

    Greta Medelienė

    Sigita Flaksienė

    Benjaminas Pocius

    Eugenijus Kavaliauskas

    Sigitas Kancevyčius

    Remigijus Remeikis

    Rolandas Žalgevičius

    Romualdas Vaitkus

    Renaldas Malychas

    Vaidas Bičkus

    Vytautas Butkus

Tauragės fotografų klubas, 2006


E-solution: Eruditas team