Lt   |   En   |   Ru

Tauragės fotografų paroda Kaliningrado meno galerijoje

     


    FOTOGALERIJA


    Apie galeriją


    Tauragės fotografijos istorija


    Klubas


    Nuorodos

Prisijunk prie mūsų Facebook'e

Parodos atidarymo metu kūrybinės sėkmės tauragiškiams linkėjo kultūros atašė Kaliningrado srityje Arvydas Juozaitis. Galerijos direktorė išreiškė nuostabą, kad tokio mažo miestelio fotomenininkai sugeba taip puikiai pristatyti savo kūrybą ir turi tokį stiprų palaikymą iš Tauragės rajono savivaldybės. Aplodismentais buvo sutikta Tauragės rajono mero Roberto Piečios kalba. Gausiai susirinkę žiūrovai ir korespondentai stebėjosi, kad Tauragės rajono meras rado laiko ir galimybę atvykti į šios parodos atidarymą. Jo atlikta daina dar labiau įrodė, kad meras tikrai neabejingas kultūrai ir įnešė betarpišką bendravimo atmosferą į parodos atidarymą.

Kaliningrado fotomeninkų sąjungos pirmininkas Jurijus Selverstovas neabejojo tolimesnio bendradarbiavimo ir naujų projektų tąsa. Tauragės klubo vadovas Romualdas Vaitkus dėkojo už nuoširdų priėmimą ir pakvietė Kaliningrado fotoklubą į gegužės mėnesį vyksiantį tarptautinį fotoklubų suvažiavimą.

Parodos atidarymo iškilmėse dalyvavę autoriai Vytautas Butkus, Renaldas Malychas, Rolandas Žalgevičius, Sigitas Kancevyčius ir Romualdas Vaitkus ir rajono meras Robertas Piečia turėjo galimybę aplankyti Meno galerijoje veikiančias žymaus fotografo Giunterio Zakso ir vestuvinės fotografijos ekspozicijas.

 

    Klubo nariai

   

    Ingrida Mockutė - Pocienė

    Greta Medelienė

    Sigita Flaksienė

    Benjaminas Pocius

    Eugenijus Kavaliauskas

    Sigitas Kancevyčius

    Remigijus Remeikis

    Rolandas Žalgevičius

    Romualdas Vaitkus

    Renaldas Malychas

    Vaidas Bičkus

    Vytautas Butkus

Tauragės fotografų klubas, 2006


E-solution: Eruditas team