Lt   |   En   |   Ru

Fotografai gundyti Rados virtuvės kvapais

     


    FOTOGALERIJA


    Apie galeriją


    Tauragės fotografijos istorija


    Klubas


    Nuorodos

Prisijunk prie mūsų Facebook'e

   - Priimam naujus iššūkius. Projektas HBH gimė labai netikėtai. Kartą atvažiavę papietauti susipažinome su sodybos šeimininke Rada. Lyg juokais pasiūlėme surengti fotoplenerą ir tai minčiai iškart buvo pritarta. Todėl šeštadienį ir sekmadienį mūsų fotoklubas turėjo gražaus darbelio, – teigė fotomenininkas Romualdas Vaitkus.

Tauragės fotografai ne tik fiksavo HBH Juozo alaus sodybos lankytojus, darbuotojus, statinius, bet ir buvo įsileisti į pačią verslo širdį – virtuvę. Ypač kokybiška ir originalia virtuve garsėjanti HBH sodyba kasdien sulaukia šimtų žmonių, atvykstančių paskanauti Rados virtuvės patiekalų, išgerti originalaus Juozo alaus ar naminės giros.

   - Virtuvėje kaip skruzdėlyne – visi laksto, skuba, tik spėk fiksuoti, nosį kutena malonūs kvapai, žmonės dirba nerealiu greičiu, – teigė baltu chalatu pasidabinęs fotografas Vaidas Bičkus.

Sodybos lankytojai galėjo apžiūrėti tauragiškių eksponuotą parodą. Artimiausiu metu Tauragės fotografai planuoja nuotraukų peržiūrą ir darbų atranką, jie papuoš HBH sodybos kavinių ir barų sienas.

 

„Tauragės kurjerio“ inform.

 

 

    Klubo nariai

   

    Ingrida Mockutė - Pocienė

    Greta Medelienė

    Sigita Flaksienė

    Benjaminas Pocius

    Eugenijus Kavaliauskas

    Sigitas Kancevyčius

    Remigijus Remeikis

    Rolandas Žalgevičius

    Romualdas Vaitkus

    Renaldas Malychas

    Vaidas Bičkus

    Vytautas Butkus

Tauragės fotografų klubas, 2006


E-solution: Eruditas team