Lt   |   En   |   Ru

Į Tauragę atkeliavo „Auksiniai kadrai“

     


    FOTOGALERIJA


    Apie galeriją


    Tauragės fotografijos istorija


    Klubas


    Nuorodos

Prisijunk prie mūsų Facebook'e

Jau septintą kartą Lietuvos spaudos fotografų klubo surengtam konkursui „Lietuvos spaudos fotografija 2008“ buvo pateikta daugiau kaip 7 tūkst. nuotraukų, jame dalyvavo 138 fotografai iš įvairių Lietuvos miestų. Pasidžiaugta gausiu tauragiškių fotografų būriu. Tarp jų ir du laimėtojai – Eugenijus Kavaliauskas ir Rolandas Žalgevičius.

„Gamtos ir jos apsaugos“ kategorijoje nominuotas Eugenijus Kavaliauskas teigė, kad „Auksiniam kadrui“ – erelio įamžinimui – ruošėsi metus.

– Erelį nufotografuoti labai sunku, tačiau svarbu pažinoti gamtą, – pristatydamas nuotrauką, už kurią buvo apdovanotas „Auksiniu kadru“, kalbėjo E.Kavaliauskas.

Visur spėjantis R.Žalgevičius „Auksinį kadrą“ pelnė už geriausią „Naujienų“ kategorijos nuotrauką. Fotografas pasidalijo „Auksinio kadro“ – potvynyje plaukiančio traktoriaus – „medžiojimo“ įspūdžiais.

Nepamiršti ir kiti „Spaudos fotografijos 2008“ konkurso dalyviai ir vienaip ar kitaip prie jo prisidėję Vaidotas Bartkus, Vytautas Butkus, Gediminas Tamulynas, Kęstas Macijauskas, Renaldas Malychas, Romualdas Vaitkus, jiems įteikta gėlių. Laimėtojams – E.Kavaliauskui ir R.Žalgevičiui – Tauragės kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Zenonas Komskis įteikė mero skirtas dovanas.

Fotoparodos tęsinį galite pamatyti Tauragės Kultūros rumuose ir savivaldybės II aukste (Respublikos g. 2)

 

Viktorija ŠVEDAITĖ -„Tauragės Kurjeris“

 

    Klubo nariai

   

    Ingrida Mockutė - Pocienė

    Greta Medelienė

    Sigita Flaksienė

    Benjaminas Pocius

    Eugenijus Kavaliauskas

    Sigitas Kancevyčius

    Remigijus Remeikis

    Rolandas Žalgevičius

    Romualdas Vaitkus

    Renaldas Malychas

    Vaidas Bičkus

    Vytautas Butkus

Tauragės fotografų klubas, 2006


E-solution: Eruditas team