Lt   |   En   |   Ru

Tauragės fotografų klubas „Fotojūra“, tęsdamas gražią tradiciją susipažinti su Tauragės rajone dirbančiomis įmonėmis iš arčiau, lankėsi švedų kapitalo bendrovėje „Trelleborg“

     


    FOTOGALERIJA


    Apie galeriją


    Tauragės fotografijos istorija


    Klubas


    Nuorodos

Prisijunk prie mūsų Facebook'e

Apranga Afrikos ugniagesiams siuvama Tauragėje

Renaldas MALYCHAS

info@kurjeris.lt

 

Tauragės fotografų klubas „Fotojūra“, tęsdamas gražią tradiciją susipažinti su Tauragės rajone dirbančiomis įmonėmis iš arčiau, šią savaitę lankėsi švedų kapitalo bendrovėje „Trelleborg“.

Tauragės padalinio generalinė direktorė Aida Zigmantavičienė maloniai sutiko ne tik papasakoti apie įmonės veiklą, struktūrą, bet ir pavedžiojo po gamybines patalpas.

Uždaroji akcinė bendrovė „Trelleborg Engineered Systems Lithuania“ – tai Švedijos pramoninės grupės „Trelleborg“ antrinė įmonė, įsikūrusi Tauragėje, Pramonės gatvėje.

Gaminių asortimentas išties didžiulis – apsauginiai drabužiai iš gumos pagrindo, skirti gelbėjimo tarnyboms, narų kostiumai, skirti darbui chemiškai užterštuose vandenyse, darbui statybose po vandeniu ir kt. Direktorė pasidžiaugė, kad šiuo metu kaip tik gautas užsakymas pagaminti apsauginius drabužius, kurie keliaus į Pietų Afrikos Respubliką. Jie skirti Nelsono Mandelos ugniagesių komandai per vyksiantį Pasaulio futbolo čempionatą.

Vaikštant po dešimties tūkstančių kvadratinių metrų patalpas randame apsauginius drabužius su raidėmis NYPD.

– Tai Niujorko policijos departamento užsakymas, – smalsius fotografų žvilgsnius pagavusi teigė direktorė A.Zigmantavičienė.

150 darbuotojų ir specialistų mokomi skirti didelį dėmesį gaminamai produkcijai, kuriai pasaulinėje rinkoje taikomi aukšti reikalavimai. Žinomas bendrovės vardas asocijuojasi su aukšta kokybe ir patikimumu. Vietinėje laboratorijoje tikrinama naujų gaminių kokybė, o jų duomenys saugomi mažiausiai dešimt metų. Paklausus, ar sparčiai auganti Kinijos ekonomika sudaro didžiulę konkurenciją, A.Zigmantavičienė atsakė:

– Kol kas tos konkurencijos mes nejaučiame. Kinai negali prilygti kokybe, kurią išgauname mes.

Gelbėjimo neštuvai, dujokaukės, deguonies teikimo sistemos asmenims, dirbantiems lėktuvuose, laivų triumuose, įvairios slaugos priemonės, čiužiniai – visa ši produkcija pasiekia užsakovus iš Tauragės miesto.

Romualdas Vaitkus, klubo „Fotojūra“ vadovas, padėkojo už suteiktas žinias ir galimybę pamatyti, kaip gimsta produktai, suteikiantys žmonėms apsaugą įvairiose gyvenimo situacijose.

 

 

    Klubo nariai

   

    Ingrida Mockutė - Pocienė

    Greta Medelienė

    Sigita Flaksienė

    Benjaminas Pocius

    Eugenijus Kavaliauskas

    Sigitas Kancevyčius

    Remigijus Remeikis

    Rolandas Žalgevičius

    Romualdas Vaitkus

    Renaldas Malychas

    Vaidas Bičkus

    Vytautas Butkus

Tauragės fotografų klubas, 2006


E-solution: Eruditas team